Nyårshälsning

Vi är på väg in i ett nytt år med två tuffa, men oerhört viktiga valrörelser. Den inför EU-parlamentsvalet den 25 maj och den inför valen till kommun, landsting och riksdag den 14 september!

Inget av dessa val vinns av sig själva och utgången, trots det just nu gynnsamma opinionsläget, är långt ifrån självklar.

Alla val vinns lokalt! Det är framför att vid dörrarna vi ska göra skillnad, men även genom att synas på Gågatan och vid mötesplatser i byarna. Därför känns det skönt att veta att vi i Mora nu har ett gäng aktiva och engagerade medlemmar som under hösten gjort ett fantastiskt jobb med att knacka dörr och finnas tillgängliga på Gågatan. Nära 500 människor har vi pratat med om det som berör dem i deras vardag. Ett fantastiskt resultat!

Därför vill jag rikta ett STORT TACK till alla er som ställt upp och på olika sätt engagerat er. Det är genom sådant arbete vi vinner val!

Men till vårens och sommarens valkampanjer behöver vi bli ännu fler som är med och pratar politik och framtidstro med medborgarna i Mora. Innan valet den 14 september har vi som mål att prata med nära 3000 morabor. Du är varmt välkommen att vara med! Självklart får du all nödvändigt utbildning/information för att du ska känna dig trygg och kunna göra ett bra jobb, och du arbetar alltid tillsammans med mer erfarna valarbetare i alla sammanhang. Mer information om när och hur kommer på nyåret.

Ju fler medlemmar som är med och hjälper till på olika sätt – till exempel deltar i möten på Gågatan eller i någon av våra byar, knackar dörr, delar ut flygblad i brevlådor, skriver insändare, arrangerar ”köksbordsmöten”, etc – desto större är våra möjligheter att skapa en stark, socialdemokratiskt ledd, regering.

Med detta vill jag tacka alla förtroendevalda och alla andra medlemmar för gott och engagerat arbete under 2013, samt tillönska samtliga ett riktigt

Gott Nytt Supervalår 2014!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s