Lennart Sohlberg – en presentation

Lennart SohlbergFödd 1953. Informatör och journalist till yrket sedan 1976. Egen företagare på heltid sedan 1995. Har i huvudsak jobbat med information och kommunikation, med viss inriktning på webben och sociala medier. Sedan mitt politiska engagemang gick till nästan heltid eftet valet 2014 går företaget på ”sparlåga”.

Född och uppvuxen i Stockholm, där jag också gick på journalisthögskolan. Bosatt i Dalarna sedan 1980 och i Mora sedan 1983.

Jag är gift med Bigitta. Tillsammans har vi en kille född 1990. Dessutom har jag två äldre barn. Fritiden ägnar jag gärna åt familjen och hunden, och så blir det lite golf emellanåt.

Politiskt intresserad har jag varit hela livet, alltid i politikens vänsterkant. Socialdemokrat sedan 80-talet. Politiskt aktiv med uppdrag sedan 2002. Framför allt intresserad av utbildning, näringsliv, organisationsutveckling, ledarskap och politisk kommunikation.

Jag är sedan 2013 ordförande i Mora Arbetarekommun (har varit vice sedan 2007) och är gruppledare för Socialdemokraterna i kommunfullmäktige och sedan valet 2014 2:e vice ordförande i kommunstyrelsen och oppositionsråd i Mora.

För den som vill veta mer om hur jag ser på livet och politiken rekommenderar jag att läsa min blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s